Ο Ξενώνας

Οι εσωτερικοί χώροι του ξενώνα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακοί με πέτρινους τοίχους, ξύλινα ταβάνια και δάπεδα, μεγάλα παράθυρα που απηχούν το παρελθόν του κτιρίου, αυθεντικοί πίνακες, χειροποίητα βαριά έπιπλα κλασικού τύπου, ζωγραφισμένοι νιπτήρες και άλλες προσωπικές πινελιές δημιουργούν μία ατμόσφαιρα υψηλής αισθητικής.

Το ισόγειο είναι διαμορφωμένο σ΄ ένα ενιαίο σαλόνι, όπου ο επισκέπτης απολαμβάνει το ποτό του ή τον καφέ/τσάι του πλάι στο τζάκι, τραπεζαρία με πλούσιο μπουφέ για το πρωινό των πελατών.

Στον επάνω όροφο που οδηγεί μία μεγάλη ξύλινη σκάλα υπάρχουν 4 υπνοδωμάτια, 3 δίκλινα και ένα μονόκλινο. Όλα τα δωμάτια έχουν μπαλκόνι με υπέροχη θέα, πολυτελές μπάνιο, τηλεόραση, A/C, σεσουάρ, βραστήρα για έναν πρόχειρο καφέ ή τσάι.

Τα δωμάτια είναι διαμορφωμένα σε διαφορετικό στυλ και χρώματα με βαριές κουρτίνες και κλινοσκεπάσματα που δίνουν πρόσθετο στυλ.

Τα δωμάτια αποτελούνται από το «Μπλε» δωμάτιο (δίκλινο), το «Πορτοκαλί» δωμάτιο (δίκλινο), το «Πράσινο» δωμάτιο (δίκλινο) και τέλος το «Ροδί» δωμάτιο (μονόκλινο).

Το αρχοντικό «Ευ.Ιώ.» είναι ανοικτό όλον τον χρόνο και οι τιμές κυμαίνονται από 60 μέχρι 80 ευρώ την βραδιά τα δίκλινα και 40 έως 50 το μονόκλινο ανάλογα με την περίοδο που θα επισκεφθείτε τον ξενώνα και την διάρκεια της παραμονής σας.